home Nieuws Van keuken tot boardroom; Samenwerking van de Medezeggenschap met de Raad van Commissarissen en directie

Van keuken tot boardroom; Samenwerking van de Medezeggenschap met de Raad van Commissarissen en directie

Bij Unilever is er een hechte samenwerking en hoe ziet dat er in de praktijk uit?

De OR-leden van meer dan 40 MNO-bedrijven kregen een warm welkom door Annelie Bijpost, Voorzitter Stichting MNO. Zij gingen enthousiast in discussie met het panel, gevormd door Gerdie Verbeet, voormalig voorzitter Tweede kamer; Evert Verhulp, RvC-lid Unilver en IBM en docent Arbeidsrecht aan de UvA en Robbert de Vreede, General Manager Foods Europe Unilever. Wat is essentieel voor een goede samenwerking van de ondernemingsraadsleden met de Raad van Commissarissen en directie, welke handvatten konden de sprekers bieden om die samenwerking te verbeteren? Log in om het verslag van deze inpirerende dag te kunnen nalezen.